Εξωτερική Φωτογραφία

Καλώς ήρθατε στο
Yiannis Apartments

STUDIO

Στούντιο

APARTMENT

Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου

  • English
  • Ελληνικά

Yiannis Studios

Αναζήτηση

Ημερ. άφιξης

Ημερ. αναχώρησης

Ενήλικες:

Παιδιά:

Yiannis Apartments

To Yiannis Apartments βρίσκεται στον Αδελιανό Κάμπο, παραθαλάσσιο προάστιο του Ρεθύμνου, (6 χλμ. από το Ρέθυμνο, 60 χλμ. από τα Χανιά, 70 χλμ. από το Ηράκλειο, 30 χλμ. από τα νότια παράλια της Κρήτης). Η θάλασσα απέχει 50 μέτρα από τα διαμερίσματα, όπου και οργανωμένη αμμώδης παραλία για κολύμπι, θαλάσσια σπορ, ελαφρύ φαγητό ή ποτό στο εκεί παράλιο μπαρ. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν, μπαρ, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων- μοτοσυκλετών, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα, σούπερ-μάρκετ, πίστα καρτ (1,5 χλμ), γήπεδα τένις (500μ), γήπεδα γκολφ (200 μ.), στάση λεωφορείων για το κέντρο του Ρεθύμνου σε δέκα λεπτά μπροστά από τη μονάδα. Ολόκληρη η μονάδα ανακαινίστηκε πλήρως το 2016 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τα εξαίσια ηλιοβασιλέματα στις μεγάλες βεράντες των διαμερισμάτων πίνοντας το ποτό τους. Ακόμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το barbeque και να δειπνήσουν κάτω από την πέργκολα του κήπου. Η εύκολη πρόσβαση σε απόσταση αναπνοής από τη μονάδα μας σε μπαρ, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων- μοτοσυκλετών, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα, σούπερ-μάρκετ καθιστά άμεση την κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών μας.

Στούντιο & Διαμερίσματα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΜΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Κρήτης

Η επιχείρηση ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ . που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «3.c.4 «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Κρήτης».

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης με κωδικό ΚΡΗΕ5-0291511 είναι 25331,39 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη» 2014-2020.

ΓΕΜΗ: 0022261250000

 


espa-2014-2020

Για οποιαδήποτε απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η πόλη του Ρεθύμνου "Βίντεο"

Αξιοθέατα


  • Παλιά πόλη, παλιό λιμάνι

  • Φρούριο της Φορτέτζας, το οποίο χτίστηκε το 1573 από τους Ενετούς

  • Υπαίθριο θέατρο «Ερωφίλη» όπου φιλοξενούνται τους καλοκαιρινούς μήνες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις. Βενετσιάνικο λιμάνι

  • Μουσεία: Αρχαιολογικό, Αρχαίας Ελεύθερνας, Λαογραφικό, Μοντέρνας Τέχνης, Ξυλογλυπτικής

  • Παραδοσιακά χωριά: Αρχαία Ελεύθερνα, Ανώγεια, Μαργαρίτες, το φαράγγι του Αγίου Αντωνίου (Φαράγγι Πατσού)

  • Μοναστήρια: Αρκαδίου, Πρέβελη (με το παραποτάμιο φοινικόδασος και την εξωτική παραλία)


Παραλίες


Αδελιανός Κάμπος, Πλατανιάς, Αγία Γαλήνη, Μπαλί, Πάνορμο, Τριόπετρα, Πλακιάς, Άγιος Παύλος, Ροδάκινο

Περίπατοι  • Παραλία Ρεθύμνου (έκτασης 3χλμ.)

  • Παλιά πόλη Ρεθύμνου